Kahden viikon tauko kirjoittamisessa? Tämä oli odotettavissa. Enhän osannut edes lapsena pitää päiväkirjaa, vaikka niitä suorastaan satoi syntymäpäivälahjoiksi. Merkintöjä ilmestyi puolen vuoden välein ja nekin luokkaa "käytiin tänään mummolassa. Ei muuta!"

Eipä tässä ole kummempia tapahtunut. Mitä nyt yksi massamurha ainakin. Siihen en halua puuttua, koska minua ärsyttää median mässyttely asialla ja ihmisten yleinen typeryys. "Miksei näihin videoihin puututtu ajoissa?!" No ihan siksi, että niissä vain ihminen ampuu ampumaradalla! Hyvähän se on jeesustella jälkeenpäin, mutta käytännössä noissa videoissa ei ole mitään epäilyttävää, jos ne ajattelee terveen henkilön tekemiksi. Kriisiterapiaa annetaan joka ikisen koulun käytävillä. Suomi amerikkalaistuu, eikä se ole yhtään hyvä asia. Ihmeellinen trendi tuntuu olevan tämä "haluan tappaa itseni, vienpä siis mahdollisimman monta viatonta ihmistä mukanani mahdollisimman dramaattisella tavalla!". Pelle! Jos vihaat ihmiskuntaa, se on sinun oma asiasi, ei Liisa-Lassen, joka on viettänyt koko viime viikon päntäten tenttiin ja saa siitä kiitokseksi jonkun sosiopaatin kuulan kalloonsa! Sääliksi käy sitä poliisia, joka päätti vapauttaa ampujan maanantaina koska katsoi, ettei vaaraa ole. Hänet varmasti lynkataan julkisesti. Käy luultavasti samalla tavalla kuin Konginkankaan onnettomuuden rekkakuskille, jonka päätä käytännössä vaadittiin vadille. Ei tämä verilöyly ole sen poliisiparan syytä! Muistakaa se! Syyllinen on Matti Saari, eivät videopelit, ei metallimusiikki eikä edes se polkupyörä, jonka selästä Matti mahdollisesti lensi lapsena.

Jaa, puutuinpas asiaan sittenkin. Ällöttää lukea lööppejä. Hyi.

Ares on viihtynyt meillä nyt puolitoista viikkoa. Se on suloinen! Possu sähisi vain ensimmäisen päivän. Nyt se nuolee pentua koko ajan ja ryntää aina paikalle, jos pikkuisella on jokin hätä. Areksella on söpöjä pentureaktioita, se lussuttaa joka ilta Possun turkkiin karvapallon, jota sitten mässyttää menemään. Possua ei näytä häiritsevän. Söpöä kuin mikä. Painivatkin koko hereilläoloaikansa.

Vielä viikko, niin kämppis vaihtuu. H on mukava ihminen, mutta hänellä on maneereja, jotka alkavat ärsyttää. Kuka muu esimerkiksi pitää kaikkia tavaroitaan omassa huoneessaan, hammasharjasta, shampoista ja ruoista lähtien? Kummallista! En voi ymmärtää. Tai voin ehkä vähän. Itse olen varsin sotkuinen, jospa hän pelkää pöpöjä? :) Istuu vain koko ajan omassa huoneessaan suljettujen ovien takana ja häipyy välillä jonnekin aavemaisesti, hädin tuskin sanoo sanaakaan. Häiritsee tuommoinen. Onneksi J.K tulee olemaan ihan eri luokkaa! Naapuriparat: mitä mahtava ressukat ajatella, kun seinän takana on jo valmiiksi heviörinää harjoitteleva tyttö ja nyt saman katon alle muuttaa vielä vahva tenori? Meteliä riittää, sen lupaan! Sekä myös tiskaamattomia astioita, pölypalloja ja oluttölkkejä... Siitä tulee kivaa!