En siivonnut tänäänkään. Lattialla alkaa olla jo vaikea kävellä. Minulla luullakseni on matto tuolla jossain tavaran alla...muistaakseni se on ruskea? J kävi kaverinsa kanssa eilen kylässä, kaverin ilme oli näkemisen arvoinen. Hän yritti näyttää kohteliasta naamaa, mutta silmät pyörivät päässä kuin tennisottelussa pojan yrittäessä etsiä perseelleen sopivaa koloa. Raivausoperaation jälkeen löysimme sohvan. Sohvapöytää ei tosin massiivisista etsinnöistä huolimatta löytynyt, mutta poikien tölkit pysyivät kyllä kädessäkin. Kaksikon innostuneisuudesta huolimatta kielsin jyrkästi heitä koskemasta Guitar Heroon. En flunssaisena halua kuunnella humalaista pelaamista, joka kuulostaa siltä, kuin kolmevuotiaalle olisi annettu Casion kiipparit, laitettu Benny Hill -tunnari soimaan ja sanottu, että soitapas Juho nyt siihen päälle jotain omaa kivaa.

Kaverini sai Aku Ankasta loistoidean: voisin etsiä jostain puutavaraa ja kevytharkkoja ja rakentaa niistä siltoja huoneeseeni! Minun ei siis tarvitsisi siivota, nostaisin vain kulkutiet parikymmentä senttiä lattiasta! Täydellistä! Ares voisi kuitenkin hämmentyä tästä liikaa, joten huomenna viimeinen rutistus. Pakko siivota tai Maailman Terveysjärjestö raidaa huoneeni ja räjäyttää koko paskan ilmaan.

Flunssa jatkuu sitkeästi. Teen luultavasti elämäni virheen ja lähden silti laulamaan Hevikaraokeen. En kuitenkaan aio hajottaa äänihuuliani kokonaan, varovasti vain hyräillä vähän blackmetallia. Dum di dum. Kevyesti vain. Inkivääritee ja Finrexin auttavat aina! Pakko silti mennä aikaisin nukkumaan, huomenna on työyö ja silloin en ainakaan halua olla pahasti flunssassa! Onko mitään ihanampaa näkyä kuin ruusutyttö, joka silmät vuotaen nenä punaisena räkii kukkien päälle ja honottaa "Daisgo odda ruuduja? *snort*"

Pitäkää peukkuja, että ääneni kestää!